SPA krema

15.45 KM

POZOVITE NAS +38766427526 ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE

Pozovite +38766427526 ili ODMAH popunite formular za Limes uključenje OVDE

Category: Tag:

Description

SPA kremaDnevna hidratantna krema koja predstavlja zaštitnu barijeru

 

SPA krema dnevna hidratantna krema koja predstavlja zaštitnu barijeru i ograničava dnevni gubitak vlage. U kremu je ugrađen sok krastavca koja trenutno i vidno otklanja nedostatke kože: crvenilo, otoke, nadutost, ublažava bore.

Krastavac sadrži i do 90% vode, vitamin C, karotin, pektin, enzime i još korisnih materija koje neguju kožu. Odlično je sredstvo protiv upale kože i sluznice. Sok krastavca sa ostalim sastojcima prodire duboko u kožu i omogućava dugotrajnu hidrataciju.

Cedi se hladnim postupkom i odmah ugrađuje u kremu tako da su sačuvane sve aktivne materije. Aktivni princip krastavca u kremi deluje destimulativno na vezivno tkivo kao molekularni sunđer koji vezuje proteine i vodu tako da ćelije bubre, koža postaje glatka, nežna, zategnuta.

Upotreba ove kreme spada u SPA kozmetičku negu, što predstavlja moderno ime za negu vodom sa lekovitim sastojcima, u ovom slučaju to je sok krastavca.

DEJSTVO SPA kreme:

– hidrira kožu na taj način što pojačava prirodnu vlažnost kože

– otklanja nedostatke (crvenilo, otoke, nadutost) i štiti od slobodnih radikala

– ublažava bore, relaksira i štiti kožu

NEGA sa SPA kremom:

Nanosi se dva puta u toku dana bez obzira na tip kože, a po potrebi i više puta (za osobe sa suvom i ispucalom kožom). Odgovara svim tipovima kože. Posebno se preporučuje osobama sa suvom kožom, koja je se lako peruta i sklona je nastanku bora.

Krema je idealna za hladan period kada zbog hladnoće i vetra koža dodatno gubi vlagu kao i za iritiranu i masnu kožu praćenu bubuljicama i miteserima obzirom da krastavac deluje kao čistač kože. Koža postaje zategnuta, glatka, baršunasta i sveža.

ŠIFRA: 9200

Kompletnu ponudu Limes proizvoda možete pogledati Limes Pirot kompletna ponuda OVDE

Cjenovnik proizvoda Limes za BiH možete pogledati OVDE

Sve proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete dobiti na kućnu adresu 

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori,Srbiji, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i dr

Proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – +38766427526

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPA krema”