Pasta za domaćinstvo

7.05 KM

POZOVITE NAS +38766427526 ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE

Pozovite +38766427526 ili ODMAH popunite formular za Limes uključenje OVDE

Description

Pasta za domaćinstvo – Provereno za čišćenje zaprljanih površina

 

Pasta za domaćinstvo sadrži ekstrakt bosiljka i glicerin . Efikasno sredstvo za čišćenje jako zaprljanih i zamašćenih površina kod svih tipova nečistoća, koje istovremeno dezinfikuje i dezodoriše.

Pasta za domaćinstvo koristi se u domaćinstvu za čišćenje kuhinjskih elemenata, plehova, modernog posuđa, sanitarija, plastičnih delova, zidnih i podnih pločica, metalnih predmeta (bakar, srebro, zlato..).

Tretiranim površinama daje blistavu belinu i visoki sjaj. Efikasno odstranjuje kamenac i rđu pri čemu ne nagriza površinu. Ova pasta je izrazito štedljivo sredstvo, kako financijski tako i ekološki. Prodire kroz nagomilanu prljavštinu i čisti a da pri tome ne ostavlja tragove ni ogrebotine.

NAČIN UPOTREBE Paste za domaćinstvo:

Na vlažnu površinu naneti tanak sloj paste, ostaviti da deluje nekoliko minuta a zatim oprati ili prebrisati vlažnom krpom. Vrlo je bitno voditi računa da u kutiji sa pastom ne dospe voda. Pastu nanositi suvim rukama obzirom da se u dodiru sa vodom aktivira.

ZAPAŽANJA IZ MREŽE:

  • Kašiku paste rastopljenu u vodi možemo koristiti za iskuvavanje belog rublja.
  • Čišćenje rerne: uključiti rernu na 50º C, navlažiti površine koje će biti tretirane i naneti pastu. Sačekati da deluje 1h i nakon toga prebrisati površine.
  • Opekotine od vrelog ulja, pegle ili vrele vode najpre staviti pod mlaz hladne vode i namazati pastom. Ostaviti da odstoji trideset minuta. Iskustvo je da plikova sigurno neće biti.
  • Može se koristiti za piling laktova, kolena i peta
  • Omekšava tvrde nokte.
  • Vrlo brzo suši žuljeve.
  • Ukoliko se u manjoj količini nanese preko zubne paste izvanredno vrši poliranje zuba. Ovo ponoviti dva do tri puta mesečno.
  • Koristi se za čišćenje grejača kod mašine za pranje rublja. Prilikom pranja belog rublja u pregradu za prašak stavimo jednu kafenu kašičicu paste za domaćinstvo čime će kamenac sa grejača biti izbačen zajedno sa vodom tokom pranja.
  • Ukoliko na koži postoji neko oštećenje ( rana, posekotina ili ogrebotina) ekstrakt nevena štiti kožu ruku od negativnih uticaja i pomaže pri zarastanju.

Pasta za domaćinstvo

Limes katalog

Katalog iz Limesa možete da preuzmete tako što KLIKNETE na dugme za preuzmi DOLE.

ŠIFRA:  9001

Kompletnu ponudu Limes proizvoda možete pogledati Limes Pirot kompletna ponuda OVDE

Cjenovnik proizvoda Limes za BiH možete pogledati OVDE

Sve proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete dobiti na kućnu adresu 

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori,Srbiji, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i dr

Proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – +38766427526

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pasta za domaćinstvo”