Melem za vene

28.05 KM

POZOVITE NAS +38766427526 ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE

Pozovite +38766427526 ili ODMAH popunite formular za Limes uključenje OVDE

Category: Tag:

Description

Melem za vene Castalim– Prirodni ekstrakt divljeg kestena sa bosiljkom

 

Melem za vene- Castalim pomaže kod: bolova, napetosti u nogama, otoka, poboljšava cirkulaciju, postepeno uklanja proširene kapilare, smanjuje vene, vraća koži nogu prirodnu boju, jača krvne sudove u nogama, olakšava otežani hod, smanjuje pojačanu toplotu u nogama usled napetosti krvnih sudova i pruža efekat hladjenja.

KAKO DELUJE Melem za vene?

Efikasnost Melem za vene- Castalim postiže se sinergijskim delovanjem, prirodnog ekstrakta divljeg kestena, dodatkom ekstrakta bosiljka a sve to povezano je sa prirodnim uljem nezaobilazne biljke mente.

Sve komponente ugrađene su u laganoj hidrofilnoj podlozi  melema za vene iz koje se aktivni principi lakše apsorbuju, a resorpcija i penetracija u najdublje slojeve kože omogućena je prirodom samih aktivnih komponenti. Melem je formulisan na bazi prirodnih sastojaka.

Aktivni sastojci kod Melema za vene- Castalim su sasvim ekološkog porekla, bogati velikim sadržajem flavonoida, oligominerala (jod,kalijum,kalcijum,magnezijum), aminokiselina, proteina, polifenola, vitamina E,C i velikog broja vitamina iz grupe B kompleksa.

Proizvod Melem za vene- Castalim u svom sastavu ima dosta polisaharida koji predstavljaju gradivne elemente svake ćelije, te se sa tim postiže ujedno i regeneracija izumrlih ćelija koje su posledica loše cirkulacije perifernih krvnih sudova.

KAKO SE UPOTREBLJAVA Melem za vene Castalim?

Melem naneti na noge, laganim pokretima bez pritiska, razmazivati po celoj površini i to tako idući od peta ka gornjim delovima nogu.

Kada se upije i osuši, noge namazati SPA kremom sa krastavcem, ekstraktom nevena i uljem jojobe.Postupak razmazivanja isti kao prilikom nanošenja melema.

NAPOMENA:

Sinergijskim delovanjem melema i hranljive kreme za regeneraciju postižu se vrhunski rezultati terapijskog učinka. Koža je negovana, hidrirana i elastična.

ŠIFRA: 9403

Kompletnu ponudu Limes proizvoda možete pogledati Limes Pirot kompletna ponuda OVDE

Cjenovnik proizvoda Limes za BiH možete pogledati OVDE

Sve proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete dobiti na kućnu adresu 

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori,Srbiji, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i dr

Proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – +38766427526

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Melem za vene”