KOSALIM – Biljni losion za novi rast kose

102.40 KM

POZOVITE NAS +38766427526 ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE

Pozovite +38766427526 ili ODMAH popunite formular za Limes uključenje OVDE

Description

KOSALIM – Biljni losion za novi rast kose broj 1 u Srbiji

 

Kosalim je kombinacija prirodnih ekstrakta lekovitog bilja, koje imaju širok spektar dejstva na rast i očuvanje zdrave, sjajne i jake kose i biokativnu supstancu koja je klinički ispitana u Švajcarskoj. Ispitivanja i analize dobijenih rezultata su pokazale da dolazi do povećanja gustine kose, inicira se rast kose, do 10 000 novih dlaka i podstiče obnavljanje kože glave.

Šta sadrži KOSALIM – Biljni losion za novi rast kose?

KOSALIM – Biljni losion za novi rast kose sadrži ekstrakte: cveta nevena, kamilice, drveta ariša, zelenog čaja, ploda čička, lista koprive; D-Panthenol, Allantoin, Hyaluronic acid, Glycine i Zinc.

Aktivne materije iz bioaktivne supstance, klinički dokazano deluju na rast i do 10.000 novih dlaka, sa vidljivim rezultatom, nakon učestale primene, za 84 dana.

Klinički dokazana dejstva bioktivne supstance:
Rast do 10 000 novih dlaka,
Vidljivi rezultati nakon 84 dana primene,
Smanjenje i usporavanje opadanja kose,
Povećanje gustine kose,
Pospešuje rast nove kose,
Podstiče obnavljanje korena,
Povećava debljinu dlake,
Jača kosu,
Zdraviji izgled kože glave

Glukozidi iz ekstrakta ariša i zelenog čaja aktiviraju matične ćelije folikula, da stvaraju vlas kose i uklone slobodne radikale koji dovode do gubitka vlasišta. Glycin je gradivni protein kose koji kao i keratin favorizuje rast. Cink je važan kofaktor, koji aktivira enzime da stvore keratin koji čuva i jača strukturu kose.

Pomoćne bioaktivne materije sadrže u svom sastavu vitamine i minerale koji su korisni za kosu. Ovi ekstrakti imaju lekovito dejstvo na oštećenu kosu, jačaju koren dlake, spečavaju opadanje kose i podstiču brži rast kose.

Biljni losion za novi rast kose je namenjen za probleme praćene potpunim ili delimičnim gubitkom kose. Namenjen je kako muškarcima tako i ženama.

NAČIN UPOTREBE KOSALIM – Biljni losion za novi rast kose:

Kosalim naprskati ujutru ili uveče i blagim pokretima utrljati na kožu glave. Postupak se može ponoviti i više puta u toku dana  zavisnosti od potrebe. Nije potrebno naknadno ispiranje.

ŠIFRA: 9400

Kompletnu ponudu Limes proizvoda možete pogledati Limes Pirot kompletna ponuda OVDE

Cjenovnik proizvoda Limes za BiH možete pogledati OVDE

Sve proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete dobiti na kućnu adresu 

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori,Srbiji, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i dr

Proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – +38766427526

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KOSALIM – Biljni losion za novi rast kose”