Koncentrat za fleke je biorazgradiv, bez alkalija i fosfatanamenjen za odstranjivanje fleka sa: tkanina, rublja, tepiha, mebla i drugih tekstila. Sredstvo odstranjuje masne fleke, fleke od čokolade, karmina, hemijske olovke, kafe, krvi i td.

Koncentrat deluje na zaprljano mesto tako što reaguje sa supstancom kojom je tkanina ili druga površina zaprljana, gradi jedinjenje sa njom, najčešće sapun. Ovo jedinjenje je jako rastvorljivo i lako se odstranjuje toplom vodom tako da fleka nestaje.

Sredstvo za skidanje fleka je tako koncipirano da deo reaguje sa zaprljanim nanosom a drugi deo neguje vlakno što mu daje punoću i dobija prvobitni izgled.

NAČIN UPOTREBE Koncentrata za fleke:

Upotreba je jednostavna. Sredstvo naneti na fleku, sačekati 10-15 minuta (u zavisnosti od jačine fleke) i nakon toga isprati mlakom vodom.

Boje i sve vrste tkanina postojane su na ovaj koncentrat ali bez obzira na to, preporučujemo da se pre korišćenja uradi test postojanosti. Ukoliko je fleka primetna, postupak ponoviti još jednom, sa kraćim vremenskim intervalima.

ZAPAŽANJA IZ MREŽE:

Tkanina koja je poprimila boju prilikom pranja, od drugih, različitih boja tkanina, dovodi se u prvobitno stanje nakon tretiranja koncentratom za fleke.

ŠIFRA: 9010

Kompletnu ponudu Limes proizvoda možete pogledati Limes Pirot kompletna ponuda OVDE

Cjenovnik proizvoda Limes za BiH možete pogledati OVDE

Sve proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete dobiti na kućnu adresu 

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori,Srbiji, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i dr

Proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – +38766427526