Dezodorans Aloe Vera Tesara

27.40 KM

POZOVITE NAS +38766427526 ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE

Pozovite +38766427526 ili ODMAH popunite formular za Limes uključenje OVDE

Description

Dezodorans Aloe Vera Tesara – Provereno dobro za negu kože

 

Dezodorans Aloe Vera Tesara je sredstvo koje ne utiče na mehanizam izlučivanja znoja već sprečava njegovo raspadanje i razvijanje neprijatnog mirisa-dezodoransno dejstvo. Ove supstance deluju tako što sprečavaju razmnožavanje ili ubijaju bakterije na mestu aplikovanja.

Znoj nastaje kao produkt funkcije znojnih žlezda. Po hemijskom sastavu je složen tako da osim ostalog, sadrži niže organske kiseline: sirćetnu, mlečnu, propionsku, kaprilnu, limunsku, askrobinsku, a u tragovima mokraćnu i ureju, kao i azotna jedinjenja od kojih potiče specifičan miris. Sam znoj je bez mirisa ali u dodiru sa kožom, odnosno, bakterijama, dolazi do njegovog razlaganja i razvijanja neprijatnog mirisa.

Ukoliko se ne spreči raspadanje znoja, nastaje neprijatan miris, što je neugodno ne samo za tu osobu već i za njenu okolinu. Otuda je i došlo do ideje da se proizvede Dezodorans  koji će imati široku upotrebu, neutralisati miris znoja i pružati mirisnu svežinu tokom celog dana.

KARAKTERISTIKE Dezodoransa Aloe Vera Tesara:

Sintetizovan je od odabranih sirovina: Izopropil miristat i Propilen glykol koji imaju funkciju podmazivanja i regeneracije kože. Alkohol ima funkciju hlađenja i dovodi do brzog isparavanja komponenti znoja a najznačajnije antimikrobno sredstvo je: Triklosan-Irgasan (lek) koji sprečava razvoj bakterija, gljivica i mikro organizama. Visoka koncentracija Aloje ima za cilj da ćelijama koje su izgubile vodu usled znojenja čak i u najdubljim slojevima kože vrati tu vlagu što izuzetno povoljno utiče na duži vek ćelija.

Na paleti proizvoda postoje dve vrste DEZODORANSA.

Prva vrsta dezodoransa, sa blagim mirisom Aloje, namenjena je osobama koje koriste svoj parfem. Dezodorans ima blagi miris Aloje Vere koji brzo ispari tako da ne utiče na akord poznatog parfema a pritom neutrališe neprijatne mirise.

Druga vrsta Dezodoransa je istog sastava s tim što ima osvežavajući miris Tesara.

ŠIFRA: 9213

Kompletnu ponudu Limes proizvoda možete pogledati Limes Pirot kompletna ponuda OVDE

Cjenovnik proizvoda Limes za BiH možete pogledati OVDE

Sve proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete dobiti na kućnu adresu 

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori,Srbiji, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i dr

Proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – +38766427526

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dezodorans Aloe Vera Tesara”