SASTAV Biljna mešavina sa uva listom i brezom:

List breze svojim snažnim diuretičkim učinkom pospešuju izlučivanje mokraće i samim tim bolje ispiranje mokraćnih puteva i bubrega.

Pročišćuje organizam jer ispira soli, pesak i kamenje iz bubrega.

Sitnica – pomaže u lečenju urogenitalnih organa, kod oboljenja bešike, stvaranja kamenčića, upale mokraćnih kanala, hroničnog cistitisa i uretritisa, deluje umirujuće na muskulaturu mokraćne bešike.

Selen sprečava stvaranje bubrežnih kamenaca, pospešuje protok krvi, jača ceo organizam.

Uva je izuzetno lekovita biljka, najbolje rezultate pokazuje kod lečenja upale mokraćnih puteva i bubrega. Pročišćava urinarni trakt od bakterija, delotvorna je u lečenju veoma neprijatne bakterije, ešerihije koli. Korisna je i u lečenju prostate.

Rastavić podstiče izmokravanje. Učinkovit je kod poremećaja u radu bubrega, ublažava grčeve u bešici, bolno i učestalo mokrenje i slične zdravstvene tegobe. Najčešće se koristi za lečenje upale mokraćnih kanala ali i kao lek za smanjenje kamena u bubregu.

NAČIN PRIPREME Biljna mešavina sa uva listom i brezom:

Jednu kesicu čaja preliti sa dva dl vrele vode, ostaviti da odstoji poklopljeno trideset minuta. Pije se tri puta dnevno.

ŠIFRA: 9606

Kompletnu ponudu Limes proizvoda možete pogledati Limes Pirot kompletna ponuda OVDE

Cjenovnik proizvoda Limes za BiH možete pogledati OVDE

Sve proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete dobiti na kućnu adresu 

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori,Srbiji, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i dr

Proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – +38766427526