Anticelulit krema gel

30.15 KM

POZOVITE NAS +38766427526 ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE

Pozovite +38766427526 ili ODMAH popunite formular za Limes uključenje OVDE

Description

Anticelulit krema gel – Provereno dobro hidrira kožu

 

Anticelulit krema gel je vrhunski proizvod koji u sebi sadrži najkvalitetnije supstance među kojima je ekstrakt bršljena, ekstrakt divljeg kestena, vitamin E i jojoba.

Jojoba i vitamin E imaju ulogu hidratacije ćelija kože, a ekstrakti kestena i bršljena neutrališu otrove, razlažući ih i izbacuju van.

DEJSTVO Anticelulit krema gel:

Anticelulit krema gel, kožu sa celulitom, posle redovnog tretmana, transformiše u glatku, sjajnu i elastičnu kožu. Ova formula na bazi bilja, osvežava, umanuje, zamor kože, smanuje celulit i redukuje višak masnih naslaga. Njegov inovativni kompleks zatezanja kože stimuliše mikrocirkulaciju, vraća tonus i čvrstinu tkivima kože.

Naslage sala u koži se tope, obim kukova, butina i ostalih tretiranih delova se smanjuje, te Vaša figura izgleda preoblikovano. Koža postaje glatka i učvršćena na ključnim delovima tela: butine, zadnjica, bokovi, struk i trbuh.

Deluje trostruko na celulit: uklanja masne naslage, tečnosti iz tela i stimuliše proizvodnju kolagena i elastina koji kožu čini glatkom i zategnutom. U ovom proizvodu postoje dve revolucionarne formule: gel i krema.

Gel povećava efikasnost kreme i pruža rashlađujući osećaj. Krema je sa otapajućim efektom i pomaže u razbijanju masnih naslaga.

Posebne efekte postiže kod osoba koje imaju problem sa venama. Anticelulit krema gel je dermatološki ispitana i mogu je koristiti osobe svih uzrasta.

NEGA sa Anticelulit kremom:

Anticelulit kremu gel naneti na istuširane površine bez utrljavanja. Ostaviti da deluje dvadeset minuta. Za najbolje rezultate preporučujemo da nanosite proizvod dva puta dnevno najmanje petnaest dana a nakon toga po jednom dnevno. Uz korišćenje ovog preparata preporučuje se niskokalorična ishrana i fizička aktivnost.

Nakon četri nedelje upotrebe gela, većina žena se složila u oceni da njihova tela deluju mlađe, bez celulita i smanjena u obimu za par centimetara.

ŠIFRA: 9207

Kompletnu ponudu Limes proizvoda možete pogledati Limes Pirot kompletna ponuda OVDE

Cjenovnik proizvoda Limes za BiH možete pogledati OVDE

Sve proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete dobiti na kućnu adresu 

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori,Srbiji, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i dr

Proizvode sa sajta www.ekoproizvodi.ba možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – +38766427526

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anticelulit krema gel”