Limes Modriča

Modriča Limes grad – Limes saradnici

Opština Modriča je opština u Republici Srpskoj, BiH. Sjedište opštine je u naseljenom mjestu Modriča. Prema podacima Agencije za statistiku Bosne i Hercegovine na popisu stanovništva 2013. godine, u opštini je popisano 25.720 lica.[4]

Naseljena mjesta

Mapa naseljenih mesta opštine Modriča
Područje opštine Modriča čine naseljena mjesta: Babešnica, Borovo Polje, Botajica, Vranjak, Garevac, Gornje Кrečane, Dobra Voda, Dobrinja, Donji Skugrić, Dugo Polje, Jasenica*, Кladari Gornji, Кladari Donji, Кoprivna, Кrčevljani, Кužnjača, Miloševac, Modriča, Riječani Gornji, Riječani Donji, Gornji Skugrić, Tarevci, Tolisa i Čardak.

Prijeratna opština Modriča je u cjelini ostala u sastavu Republike Srpske. Naseljena mjesta Jakeš, Modrički Lug i Pećnik pripojena su novostvorenoj opštini Vukosavlje, a opštini Modriča su pripojena naseljena mjesta Кrčevljani i Tolisa, te dijelovi naseljenih mjesta: Gornje Кrečane, Jasenica i Donji Skugrić koja su prije rata pripadala opštini Gradačac.

Kako naručiti Limes proizvode u Modriči?

Limes proizvode možete naručiti u Modriči tako što pozovete gospođu Vida Vasić na broj telefona 065/284 – 756 ili lično preuzimanje u kafani Evropa u Modriči.

Cjenovnik Limes proizvoda u Bosni i Hercegovini u Brčkom

Cjenovnik Limes proizvoda možete da vidite kompletan klikom na link CJENOVNIK BOSNA I HERCEGOVINA

Da bi kupili sa povlašćenim cenama sa 33% popusta kliknite na sledeći link REGISTRACIJA KUPACA U BOSNI I HERCEGOVINI

Dodatni posao u Modriči

Dodatni posao i dodatni posao u Modriči možete da radite od kuće, online(putem društvenih mreža) ili direktnim kontaktom sa klijentima ili saradnicima. Posao koji se u početku radi kao dodatni može da preraste kao stalni posao marketinga i širenja informacija o zdravim eko proizvodima. Da bi saznali šta čini dodatni posao slobodno pozovite gospođu  gospođu Vida Vasić na broj telefona 065/284 – 756 ili lično preuzimanje u kafani Evropa u Modriči.